Dankbaar! Haarlems dagblad heeft mij geïnterviewd over het belangrijke onderwerp ‘pesten’.

Dankbaar! Haarlems dagblad heeft mij geïnterviewd over het belangrijke onderwerp ‘pesten’.

Over hoe ik als kind zelf ben gepest en over hoe ik nu kinderen help die gepest worden.

Hopelijk komt er hierdoor weer een stukje herkenning, bewustwording, aandacht en actie bij ouders of docenten die te maken hebben met kinderen die slachtoffer zijn van pesten.

Weet dat het kan veranderen en dat je er iets mee kan doen! Zo blij dat ik nu als Sta Sterk trainer al mijn ervaring kan gebruiken om kinderen sterk om te laten gaan met pesten.

Eind deze maand is het ‘de week tegen het pesten’ ik geef dan op scholen en organisaties Sta Sterk-workshops.  Het gaat bij de workshop om preventie, bespreekbaarheid en bewustwording.

Voor echte gedragsverandering is er de ‘Sta Sterk training’ van 10 trainingen. Hierbij leren kinderen op een positieve manier o.a. voor zichzelf op te komen, zelfvertrouwen te krijgen en lastige situaties zoals pesten op te lossen.

Zie de week tegen het pesten sowieso als een mooi bruggetje om pesten met uw kind of leerling bespreekbaar te maken. Of je nou gepest wordt of ziet dat iemand wordt gepest. Het is een groepsprobleem en iedereen kan er iets in betekenen. Samen staan we sterk tegen pesten 💪🏻😃

16-9-2020 20:24