Sta Sterk kamp - mei en zomervakantie - leer omgaan met pesten en krijg meer zelfvertrouwen

Nog 1 plek! Sterk Staan-Kamp Haarlem 😃💪🏻 mei-vakantie. Plezier en zelfvertrouwen 

Dit 5 daagse dag-kamp is voor kinderen van 8 tot 12 jaar die naast heel veel lol maken, meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken en willen leren hoe je kunt omgaan met vervelend -pest-gedag. Ook sterk omgaan met sociale media komt aan bod. Ze krijgen hiervoor praktische handvatten aangereikt.

Sta Sterk methodiek 
De Sta Sterk Training is de methodiek die de basis vormt voor het kamp. Alles wordt  spelenderwijs geoefend met toneel, creatieve opdrachten, ontspannings-oefeningen, energizers, een speurtocht, escaperoom en nog veel meer leuke activiteiten. Daarnaast kunnen er nieuwe vriendschappen ontstaan in deze gezellige week die feestelijk wordt afgesloten met niemand minder dan de rappers en zangers Dos Hermanos, bekend van programma het Klokhuis. 

We gaan op een speelse manier aan de slag met sterke lichaamstaal, je eigen mening geven, nee zeggen, zeggen waar je last hebt, meedoen in de groep, omgaan met buitensluiten en hoe je een kunt praatje maken met anderen. Ook de online-wereld en hoe daar mee om te gaan wordt aandacht aan gegeven. 

Hier heb je nog lang plezier van!
De ouders/verzorgers worden goed ingelicht tijdens de intake en evaluatie. Hierdoor kan je alles wat geleerd wordt daarna blijven oefenen. Ook zijn er mogelijkheden voor een individuele followup van 3 lessen.

De locatie is het toffe Fort Penningsveer aan de rand van Haarlem.

Er is maar beperkt plek, 8 kinderen max. Aanmelden of meer info? .

Het dag-kamp wordt op basis van het landelijk protocol voor kinderen op kamp georganiseerd. Je kan deze vinden op deze website 


Data, tijd en kosten 

Mei-vakantie 3 t/7 mei Meld je nu aan!

Tijd: Maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur

Locatie: Fort Penningsveer - Penningsveer 2, 2065 AM Haarlemmerliede 

Kosten: € 450,- inclusief: 

  • het intake/ kennismakingsgesprek 
  • het vakantiekamp van 5 dagen (incl.accommodatie/locatie, eten, drinken, spelmaterialen, activiteiten, Sta Sterk-map)
  • 3 begeleiders op groep van max 9 kinderen, dus volop aandacht
  • voorbereidingen kamp
  • het evaluatie-gesprek 

Helaas zijn de beperkte sponsorplekken vol! Laat wel een bericht achter als je interesse hebt , want in de zomer willen we het nog een keer organiseren.
Ieder kind verdient een kans om aan dit Sta Sterk Kamp mee te doen. Daarom bieden wij in samenwerking met maatschappelijk betrokken bedrijven uit Haarlem plekken aan die gesponsord worden. Dit geldt alleen voor de gene die een Haarlem pas hebben of kunnen onderbouwen dat ze de kosten niet zelf kunnen betalen. Neem hiervoor contact op met mij voor de mogelijkheden. 

Meld je nu aan!