Sta Sterk kamp - mei en zomervakantie - leer omgaan met pesten en krijg meer zelfvertrouwen

Op naar meer zelfvertrouwen in de mei- en zomervakantie;

locatie Fort Penningsveer Haarlem

In een groep van max 8 kinderen van 8 t/m 12 jaar ga je in de mei- en / of zomervakantie op naar meer zelfvertouwen met…o.a met toneelspelen, knutselen en met team-oefeningen.

Weerbaarheidstraining

Het Sta Sterk-dagkamp is een weerbaarheidstraining voor kinderen van 8 tot 12 jaar die worden gepest of meer zelfvertouwen kunnen gebruiken. Tijdens dit kamp krijgen zij handvatten aangereikt om sterker om te gaan met pestgedrag en beter voor zichzelf op te komen. Er wordt in een veilige, gezellige omgeving gewerkt aan sterke lichaamstaal, je eigen mening geven, nee zeggen, zeggen waar je last hebt, meedoen in de groep, omgaan met buitensluiten en hoe je een kunt praatje maken met anderen. Hierdoor krijgen kinderen meer zelfvertrouwen en ze maken vaak ook nog nieuwe vrienden tijdens deze gezellige week!

Sta Sterk methode

De Sta Sterk Training is de methodiek die de basis vormt voor het kamp. Alles wordt op een laagdrempelige en speelse manier geoefend met toneel/rollenspellen, creatieve opdrachten, verhalen , animaties, ontspannings-, visualisatie en ademhalingsoefeningen, helpende gedachtes en natuurlijk oefen-opdrachten voor thuis.

Locatie aan de rand van Haarlem 

Het Sta Sterk kamp wordt gehouden in Fort Penningsveer, aan de rand van Haarlem, in het groen van recreatiegebied Spaarnwoude. Bij mooi weer buiten, met slecht weer binnen.

Hier heb je nog lang plezier van!

De ouders/verzorgers worden goed ingelicht over de nazorg. Hierdoor is het mogelijk om alles dat tijdens het kamp geleerd wordt na het kamp te blijven oefenen. Er zijn daarna altijd mogelijkheden voor een individuele follow up van 3 lessen.


Data, tijd en kosten 

Mei-vakantie 3 t/7 mei Meld je nu aan!

Zomervakantie 19 tot 23 & 16 tot 20 augustus 

Tijd: Maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur

Locatie: Fort Penningsveer - Penningsveer 2, 2065 AM Haarlemmerliede

Kosten: € 450,- vijf dagen inclusief drinken, eten, materialen, intake gesprek en evaluatie

Maximaal 8 kinderen in 1 groep met 2 begeleiders

Meld je nu aan!